IJssalon IJsmeesters
IJssalon IJsmeesters Genk
Gediplomeerde IJsbereiders
Ambachtelijke én Huisbereide IJssalon
Uitgebreide IJskaart met meer dan 60 huisgemaakte ijscoupes
Brusselse Wafels, Verse Soezen, Bubbelwafels in vele soorten
Binnen- en buitenterras

IJssalon IJsmeesters

IJssalon IJsmeesters is een unieke ijssalon die met gediplomeerde ijsbereiders en zelf ontwikkelde recepturen dagelijks vers huisbereid ijs maakt. De unieke smaaksensatie van deze recepturen maakt dat IJssalon IJsmeesters zich onderscheidt en de klant ervaart een smaak die men elders niet zal  kunnen vinden.

De huisbereide ijssmaken en ijscoupes van IJssalon IJsmeesters worden gemaakt zonder toevoegingen of bewaarmiddelen.  Er wordt geen water aan de producten toegevoegd aangezien dit de smaak negatief beinvloed. Elke ochtend starten we vanaf nul en gaan we aan de slag met de beste ingredienten om een reeks dagverse ijsproducten voor onze klanten te maken.

Zo wordt bij het bereiden van fruitsmaken gebruik gemaakt van vers geteeld fruit afkomstig van de Belgische landbouw. De Vanille importeren we rechtstreeks van de velden in Madagascar waar de beste vanille ter wereld wordt gekweekt.  De chocoladesauzen, dips en smaken worden handgemaakt en met de beste Belgische cacao- en chocoladesoorten bereid. 

Alle hoorntjes en koeken zijn gegarandeerd lactosevrij. We maken zowel suikervrije als veganistische ijssoorten.

De milkshakes zijn ontwikkeld met een unieke en zelf ontwikkelde receptuur die toepasbaar is op elke ijssmaak.

IJssalon IJsmeesters heeft een zeer uitgebreide menukaart met veel variatie in huisbereide IJscoupes, Brusselse wafels, Bubbelwafels , Parijse Soezen en Pannenkoeken.

Er is een uitgebreide koffie-thee en drankenkaart aanwezig waaruit de klant zijn keuze kan maken. Tevens maken we huisgemaakte smoothies en ijskoffies.

De klant wordt met een vriendelijke en gepassioneerde inzet verwelkomt in een stijlvolle omgeving met binnen en buitenterras. 

Bij Ijssalon IJsmeesters mogen ze daarom het predicaat ambachtelijk én huisbereid uitdragen gezien de werkwijze, zelf ontwikkelde recepturen en de productie van ijssoorten uit eigen ijskeuken.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons vakmanschap.

Openingstijden: 12.30u tot 22.00u (ook zon- en feestdag).

17 februari tot 1 april 2023 geopend tot 21.00u (vanaf 1 april 2023 geopend tot 22.00u)